A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відділом соціального захисту селищної ради в рамках співпраці з благодійним фондом Міжнародна Організація з Міграції організовано видачу благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам

Дата: 29.03.2024 11:39
Кількість переглядів: 49

  Відділом соціального захисту селищної ради в рамках співпраці з благодійним фондом Міжнародна Організація з Міграції організовано видачу благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які прибули на територію громади у період з грудня 2023 року по березень 2024 року. За попередніми заявками ВПО 28 березня 2024 року представниками благодійного фонду було видано: матраци – 70 шт., зимових постільних наборів – 78 шт., кухонних наборів – 36 штук, сонячних ламп - 37 штук, ковдр – 70 штук, відра 14 л – 69 шт.. Всього 36 новоприбулих сімей отримали гуманітарної допомоги на суму 200,5 тисяч грнивень.

Фото без опису

Фото без опису

  Аналогічну допомогу Міжнародна Організація з Міграції в грудні 2023 року надавала 238 внутрішньо переміщеним особам на загальну суму 488 тисяч гривень також за сприяння благодійного фонду «Рідне», з яким другий рік співпрацює відділ соціального захисту Маньківської селищної ради, благодійним фондом надана гуманітарна допомога – продуктові набори для ВПО, які мають інвалідність або прибули з дітьми на територію нашої громади з грудня 2023 року. Також отримали гуманітарну допомогу сім"ї ВПО, в яких у цьому році народилися діти.

Фото без опису

Фото без опису
 

Щиро вдячні благодійним фондам за надану допомогу та сподіваємось на подальшу співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень