A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Педагогічний івент керівників закладів освіти

Дата: 02.04.2024 11:16
Кількість переглядів: 53

  Концепція НУШ визначила основні напрямки реформування освітньої галузі та суттєво вплинула на систему управління Нової української школи. Яким має бути управління закладу освіти в умовах реалізації Концепції НУШ - про це велася мова на педагогічному івенті для керівників закладів освіти, який пройшов 28 березня на базі Дзензелівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів за ініціативи та організаційно-методичної підтримки відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради, центру професійної підготовки педагогічних працівників. 

Фото без опису

Фото без опису

Відкрив педагогічний захід начальник відділу Юрій Безверхий. У ході заходу директор ЦПРПП Людмила Самелюк озвучила питання стратегічного бачення розвитку закладів освіти.

Фото без опису

 

Директор Подібнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів С. Жігалова презентувала досвід роботи школи з теми "Інноваційні форми роботи з педагогічними кадрами у закладі загальної середньої освіти в умовах трансформації освітнього процесу".

Фото без опису

Фото без опису

Директор Дзензелівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Алла Арзамасова, знайомлячи учасників педагогічного івенту із діяльністю школи з реалізації стратегії розвитку закладу освіти, представила освітній простір закладу та практичні напрацювання з реалізації стратегії в умовах єдиного інформаційного простору. Керівники закладів спільно з Аллою Олексіївної виконали ряд практичних завдань з використанням цифрових інструментів, запропонованих спікером.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Продовжив роботу заходу начальник відділу освіти, молоді та спорту Юрій Безверхий планом стратегічних змін освітньої галузі на найближчий період.

Заключним етапом роботи став розгляд ряду нагальних питань освітньої діяльності закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень