A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про скликання тридцять дев’ятої сесії селищної ради

Дата: 16.04.2024 10:57
Кількість переглядів: 93

Відповідно до розпорядження селищного голови від 12.04.2024 №30-од "Про скликання тридцять дев’ятої сесії селищної ради" чергова тридцять дев’ята сесія Маньківської селищної ради 8 скликання відбудеться в сесійній залі селищної ради 25 квітня 2024 року, початок - о 10-00 год. На розгляд сесії винести наступні питання:

Фото без опису

  1. Про затвердження Стратегії сталого розвитку туризму Маньківської  селищної територіальної громади на 2024-2030 роки   
  2. Про внесення змін до програми розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території Маньківської селищної територіальної громади протягом періоду 2024-2027 років
  3. Про внесення змін до програми «Соціальний захист ветеранів війни, осіб з інвалідністю та малозабезпечених громадян на 2021-2025 роки»
  4. Про внесення змін до Положення про порядок  надання одноразової матеріальної грошової  допомоги жителям  Маньківської селищної територіальної громади
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21.12.2022 № 37-16/VIII “Про бюджет Маньківської селищної територіальної  громади на 2024  рік (2356800000)»
  6. Про звіт про роботу комунального некомерційного підприємства «Маньківський ЦПМСД»  у 2023 році.
  7. Про внесення змін до перспективного плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Маньківської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  8. Про реорганізацію Нестерівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради у Нестерівську початкову школу.
  9. Про надання Маньківському навчально – виховному комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія» Маньківської селищної ради Черкаської області статусу опорного.
  10. Про  виявлення та передачу на баланс КП «Комунальник-М» об’єкта благоустрою - «Алея Слави»
  11. Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Маньківської селищної ради на баланс КП «Комунальник-М»
  12. Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу.
  13.   Про затвердження детального плану території  частини кварталу житлової та громадської забудови  з метою розміщення магазину по вулиці Благодатна в смт Маньківка Уманського району  Черкаської області
  14.  Про погодження проектування та здійснення реконструкції об’єкта  «Реконструкція покрівлі КЗ Маньківська селищна публічна бібліотека (вулиця Шевченка, 13, селище  Маньківка, Уманський район,  Черкаська область»
  15.  Про погодження проектування та здійснення будівництва  об’єкта  «Будівництво складу  для зберігання сільськогосподарської продукції по вулиці Велика, 136, село Роги, Маньківська територіальна громада, Уманського району Черкаської області »
  16.  Про погодження проектування та здійснення реконструкції об’єкта  «Реконструкція сушарного цеху з встановленням сучасного екологічного обладнання та додаткових модулів для обслуговування технологічного процесу по вул. Велика, 136 в с. Роги, Маньківська територіальна громада Уманського району Черкаської області»
  17. Блок земельних   питань
  18. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень