Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулися засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 22.04.2024 12:19
Кількість переглядів: 79

19 квітня 2024 року, у рамках підготовки до пленарного засідання 39 чергової сесії селищної ради, відбулися засідання постійних комісій Маньківської селищної ради. У ході роботи депутати профільних комісій опрацювали 6 питань порядку денного сесії.

     Постійна комісія з питань планування, бюджету та фінансів розглянула питання внесення змін до бюджету на 2024 рік та до програми розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території Маньківської селищної територіальної громади протягом періоду 2024-2027 років.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг розглянула питання, пов'язанні зі стратегією сталого розвитку туризму Маньківської  селищної територіальної громади на 2024-2030 роки.  Зокрема, були обговорені питання  передачі на баланс КП «Комунальник-М» об’єкта благоустрою - «Алея Слави».

Фото без опису

      За результатами засідань вище зазначених комісій були прийняті відповідні проєкти рішень та рекомендації, які будуть розглянуті на черговому засіданні сесії Маньківської селищної ради, яке відбудеться 25 квітня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень