A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Президент України Володимир Зеленський висловив подяку Сенату Конгресу США за сьогоднішнє схвалення життєво необхідної допомоги Україні

Дата: 24.04.2024 12:08
Кількість переглядів: 26

  Президент України Володимир Зеленський висловив подяку Сенату Конгресу США за сьогоднішнє схвалення життєво необхідної допомоги Україні: "Я вдячний Сенату Конгресу США за сьогоднішнє схвалення життєво необхідної допомоги Україні.

Фото без опису

Дякую лідеру більшості Чаку Шумеру та лідеру республіканців Мітчу Макконнеллу за їхнє рішуче лідерство у просуванні цього двопартійного закону, а також усім американським сенаторам від обох партій, які проголосували за нього.

Це голосування зміцнює роль Америки як маяка демократії та лідера вільного світу.

Я також вдячний усім американцям, які продовжують підтримувати Україну та усвідомлюють, що історичне значення цього законопроекту виходить за межі політики. Я так само ціную підтримку Президента Байдена і з нетерпінням очікую на швидке підписання законопроекту та надання наступного пакету військової допомоги, що відповідатиме рішучості, яку я завжди відчуваю в наших переговорах.

Далекобійні спроможності України, артилерія та ППО є вкрай важливими інструментами для якнайшвидшого відновлення справедливого миру".

https://t.me/V_Zelenskiy_official/10166


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень