Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Сусп. - пол. новини

Аграрії Черкащини отримають 12 млн грн із держбюджету на розвиток бізнесу

Міністерство аграрної політики і продовольства України підтримало проекти черкаських фермерів із розвитку садівництва. Їхня загальна вартість – 12 млн грн, інформують у департаменті агропромислового розвитку ОВА.

08:36:05 13.02.2024

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Комунікаційна податкова платформа – ефективний формат співпраці з бізнесом та громадськістю. Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями. Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

14:06:46 12.02.2024

В Україні масштабують проект єЧерга

Цього тижня електронна черга для автобусів запрацює на всіх пунктах пропуску з ЄС і Молдовою. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 9 лютого. За його словами, це дозволить швидше перетинати кордон.

11:10:36 12.02.2024

Фонд ліквідації: на продовження реалізації проектів відновлення рекомендовано виділити 9,45 мільярда гривень

Міжвідомча робоча група рекомендувала виділити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф (Фонд ліквідації) 9,45 мільярда гривень на понад 230 проектів, реалізацію яких були розпочато у 2023 році. Відповідне рішення було ухвалене за підсумками засідання Міжвідомчої робочої групи, яке відбулося 9 лютого.

11:07:01 12.02.2024

Безбар’єрність у галузі гостинності: освітній серіал на Дія.Освіта

В Україні близько 3 мільйонів людей з інвалідністю. Серед них — громадяни, що пересуваються на кріслах колісних, мають порушення слуху, зору. Для їхнього комфортного відпочинку та дозвілля підприємці й представники сфери туризму мають володіти спеціальними навичками комунікації.

11:05:04 12.02.2024

Звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Кілька важливих речей за цей день. Почав цей день із чергових призначень. Потім – доповіді щодо ситуації на фронті, від наших військових. А також звіти від МВС, ДСНС, регіональних влад щодо роботи нашої ППО – протидії російським ударам, ліквідації наслідків, посилення наших спроможностей. І зараз – передусім – я хочу подякувати всім нашим захисникам неба, які кожної ночі, кожного дня відбивають російські атаки дронами й ракетами.

08:53:13 12.02.2024

Нова послуга в Дії: знаходьте найближче укриття в кілька кліків

Відтепер у застосунку Дія можна в кілька кліків знайти найближче укриття, переглянути про нього інформацію та прокласти маршрут. Так українці зможуть швидко знаходити безпечне та зручне місце під час повітряних тривог.

12:01:05 09.02.2024

Громадам області радять вжити додаткові протиепідемічні заходи

Додаткові заходи протиепідемічного характеру рекомендують вживати органам місцевого самоврядування  на Черкащині. Тут фіксують значне зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції. Таке рішення ухвалили на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

09:16:25 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень