A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголош.

Оголошення для ВАТ "Маньківський механічний завод"

Маньківська селищна рада повідомляє про те, що на підставі ухвали Маньківського районного суду Черкаської області від 06.02.2023 у цивільній справі № 701/70/23 та розпорядження селищного голови Маньківської селищної територіальної громади № 9-од від 08.02.2023, з метою встановлення факту відсутності місцезнаходження ВАТ «Маньківський механічний завод» 23.02.2023 об 11:00 відбудеться комісійне обстеження об’єкту нерухомого майна, що належить фізичній особі на праві приватної власності за адресою Черкаська область, Уманський район, селище міського типу Маньківка, вулиця Шпитальна (колишня назва – Павлова), будинок 6, та об’єкту нерухомого майна, що використувався відкритим акціонерним товариством «Маньківський механічний завод», розташованого за адресою Черкаська область, Уманський район, селище міського типу Маньківка, вулиця Шпитальна (колишня назва – Павлова).

09:21:09 17.02.2023

Оголошення про проведення конкурсу координаційних менеджерів параюристів.

Оголошено конкурс ВБО "Українська фундація правової допомоги" у співпраці з Координаційним центром, за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта. Оголошується конкурсний відбір координаційних менеджерів/-ок параюристів у 5 регіонах: Північ (Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська області); Південь (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька області); Захід (Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Волинська, Рівненська, Чернівецька області); Схід (Харківська, Луганська, Донецька області); Центр України (Вінницька, Черкаська, Кіровоградська, Полтавська, Дніпропетровська області).

09:47:22 16.02.2023

Оголошення! Спортивні змагання на підтримку Збройних Сил України

18 лютого 2023 року о 9:00 год. в приміщенні Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІ ступенів – гімназія» відбудуться спортивні змагання,  присвячені Дню пам’яті загиблих під Дебальцевим. Запрошуємо всіх бажаючих взяти  участь у змаганнях з армспорту, шахів та шашок та настільного тенісу. Організатори змагань відділу освіти, молоді та спорту; сектор культури і туризму; Valeriy Stylecomfort. Бажаючі  можуть подати заявку за телефоном 096 325 59 08.

12:25:01 15.02.2023

Оголошення про реєстрацію безхозного нерухомого майна

  Відповідно до частини 2 статті 335 Цивільного кодексу України № 435-IV від 16.01.2003  безхазяйні нерухомі речі беруться на облік органом, що здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно, за заявою органу місцевого самоврядування, на території якого вони розміщені.

08:08:14 15.02.2023

Оголошення для Вострикової Ніни Семенівни!!!

Маньківська селищна рада звертається до Вострикової Ніни Семенівни або її представника чи правонаступника з проханням відвідати селищну раду для уточнення інформації щодо можливої невідповідності адреси фактичному розташуванню об’єкта нерухомого майна, що знаходиться у смт Маньківка на вулиці Шпитальній (колишня назва – вулиця Павлова).

11:43:13 30.12.2022

ОГОЛОШЕННЯ Про пров. обгов. зауважень та пропоз. щодо проєкту рег. акту рішення виконкому Маньківської СР «Про затв. Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та прим. автоб. маршрутах заг. корист., що проходять у межах Маньківської СТГ»

Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проекту регуляторного акту рішення виконавчого комітету Маньківської селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Маньківської селищної  територіальної  громади».

09:04:41 29.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

Про обробку полів в урочищі Гуральня ФГ "Агромир-К"

11:48:45 22.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту рішення виконавчого комітету "Про затвердження Умов конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу"

Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проекту регуляторного акту рішення виконавчого комітету Маньківської селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу  з визначення підприємства (організації) для  здійснення функцій робочого органу».

08:29:31 08.08.2022

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутів загального користування, що проходять у межах Маньківської селищної територіальної громади»

Відповідно до вимог ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу» публіковано проект регуляторного акту – проект рішення селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутів загального користування, що проходять у межах Маньківської селищної територіальної громади».  

17:31:50 01.08.2022

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Нестерівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Відділ освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Нестерівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради Черкаської області  (місце знаходження: вулиця Шкільна, буд. 3, с.Нестерівка, Уманський район Черкаська область, 20140)

12:22:15 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень