A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголош.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області»

Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проекту регуляторного акту «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області».

09:48:05 18.10.2021

Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Відповідно до п. 2 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 40, 42 Житлового кодексу Української РСР, п. 25 та 25-1 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.1984 № 470, Порядку ведення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2011 № 238, щорічно в засобах масової інформації   (на сайті Маньківської селищної територіальної громади) розміщується повідомлення про щорічну перереєстрацію документів громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Маньківської селищної ради та підтверджують право на поліпшення житлових умов.  Прохання до громадян, які в поточному році ще не поновили документи по квартирному обліку, терміново підтвердити своє право на одержання житла.

09:27:44 11.10.2021

Оголошення про початок громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки

З 01 жовтня по 30 жовтня 2021 року включно, відповідно до розпорядження селищного голови від 30.09.2021 № 109-ОД «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки», проводяться громадські обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки (далі Стратегія розвитку).

09:40:08 01.10.2021

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області»

Відповідно до вимог ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу» (https://mankivska-gromada.gov.ua/16092021-pro-zatverdzhennya-stavok-orendnoi-plati-za-zemelni-dilyanki-komunalnoi-vlasnosti-u-mankivskij-selischnij-teritorialnij-gromadi-che-16-34-44-/)  опубліковано проект регуляторного акту – проект рішення селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності у Маньківській селищній територіальній громаді Черкаської області»

16:44:24 16.09.2021

СПАЛЮВАТИ РОСЛИННІ РЕШТКИ ЗАБОРОНЕНО!

Після завершення збирання зернових культур, на території Маньківської селищної територіальної громади мають місце неконтрольовані штучні пали сухої трави, стерні, лісосмуг, очеретів тощо, що є грубим порушенням природоохоронного законодавства (статті 16 та 22 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», статті 35 та 37 Закону України «Про охорону земель» та ін.), за які передбачена адміністративна відповідальність згідно статті 771 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

09:21:37 30.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ про обговорення доцільності перейменування вулиці Піонерська

  В зв’язку з численними зверненнями до  Маньківської селищної ради від окремих громадян та державних органів  Маньківська селищна рада виносить на обговорення питання доцільності перейменування вулиці Піонерська в смт Маньківка та просить надавати свої пропозиції щодо нової назви даної вулиці - пишіть в коментарях або на тел. 6-25-00 чи e-mail:  mankivka_selrada@ukr.net

11:19:20 16.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Маньківської селищної ради, пропорції її розподілу та примірних договорів оренди»

   Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Маньківської селищної ради, пропорції її розподілу та примірних договорів оренди».    Обговорення відбудуться 31 травня 2021 року об 11–00 год. в сесійній залі Маньківської селищної ради за адресою смт. Маньківка вул. Шевченка, 9.

17:39:10 27.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Маньківської селищної територіальної громади»

    Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території  Маньківської селищної територіальної громади».     Обговорення відбудуться 31 травня 2021 року о 10–00 год. в сесійній залі  Маньківської селищної ради за адресою смт Маньківка вул. Шевченка, 9.

17:33:50 27.05.2021

Оголошення Про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Маньківська багатопрофільна лікарня Маньківської селищної ради Черкаської області»»

Відповідно до вимог п. 24 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у наступному номері газети «Маньківські новини» та на веб-сайті Маньківської селищної ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу»(https://mankivska-gromada.gov.ua/opriljudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv-ta-analizu-regulyatornogo-vplivu-15-29-53-07-04-2021/) опубліковано проект регуляторного акту – проект рішення виконавчого комітету селищної ради «Про встановлення  тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Маньківська багатопрофільна лікарня Маньківської селищної ради Черкаської області»

10:17:01 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень