Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Монетизація субсидій: “живі гроші” для всіх

До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

16:37:37 15.07.2021

Аналіз звернень громадян, які надійшли до відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Маньківської селищної ради за І півріччя 2021 року

   В І півріччі 2021 року Маньківською селищною радою проводилися заходи соціальної спрямованості відповідно до програми «Соціальний захист ветеранів війни, осіб з інвалідністю та малозабезпечених громадян», а саме:   -14  особам з інвалідністю надаються пільги за користування електроенергією в межах норм споживання та на абонементну плату за користування квартирним телефоном на суму 5316,7 грн.;  - 15 ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС до відзначення 26 квітня  35-річниці  Чорнобильської катастрофи виділено матеріальну допомогу на суму 15,0 тис. грн.;  - 46 ветеранам війни придбано та вручено продуктові набори на суму 16000 грн. до відзначення 9 травня Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні;   - 111 дітям пільгових категорій до Міжнародного дня захисту дітей придбано та вручено продуктові набори на суму 14000 грн.

08:26:06 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень