Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Бачення мешканців громади щодо стратегії розвитку Маньківської територіальної громади

Бачення мешканців громади щодо стратегії розвитку Маньківської територіальної громади

  09 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Валерія Івасюка відбулося засідання робочої групи з питань розробки стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки. На порядку денному розглядалися питання: про результати опитування жителів громади та бізнесу  Маньківської селищної територіальної громади, обговорення Місії та Бачення розвитку громади, SWOT – матриці територіальної громади, обговорення стратегічних операційних цілей та завдань на 2021-2027 роки.

15:59 10.09.2021

Проект «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» для учасників АТО

Проект «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» для учасників АТО

  23 серпня Міжнародний фонд соціальної адаптації (Україна) отримав від Nord університету (Норвегія) підписаний договір на реалізацію осіннього семестру 2021 року проекту «Норвегія- Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)^ha підвищення конкурентноспроможності та з метою соціальної адаптації військовослужбовців та членів їх котрі отримають допомогу у правовій адаптації ,психологічній адаптації , а також сприяння в працевлаштуванні та організації власного бізнесу організовано Проект «Норвегія-У країна. Професійна адаптація .Інтеграція в державну систему».

08:32 10.09.2021

Маньківська територіальна громада отримала сертифікат на суму 500 тис. грн  на обладнання навчальних кабінетів

Маньківська територіальна громада отримала сертифікат на суму 500 тис. грн на обладнання навчальних кабінетів

    Всеукраїнська  асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» - організація, яка об’єднує 909 сільських, селищних, міських рад. Основними компонентами діяльності асоціації є підтримка та розвиток місцевого самоврядування в Україні за різними напрямками, включаючи освітній.  У квітні 2021 року між відділом освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради та Всеукраїнською  асоціацією було підписано Меморандум про співробітництво  щодо забезпечення взаємодії у питаннях впровадження сучасних технологій та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти у рамках проєкту «Інноваційний прорив». За підсумками співпраці у вересні Маньківська селищна рада отримала сертифікат на суму 500 000 грн на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами чотирьох кабінетів початкової освіти та двох кабінетів математики.

08:07 10.09.2021

Губернатор області Олександр Скічко з робочим візитом відвідав Маньківську громаду.

Губернатор області Олександр Скічко з робочим візитом відвідав Маньківську громаду.

  Голова облдержадміністрації продовжує традиційні робочі візити до районів. Сьогодні він відвідав Маньківщину. Свій візит він розпочав з Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1. Губернатора цікавило стан будівельних робіт навчального закладу, який реконструюють в рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво». Олександр Олександрович оглянув хід будівельних робіт, поспілкувався з керівництвом громади, району, будівельниками та підрядниками та висловив свої зауваження та невдоволення обємом виконаних робіт.  

17:10 07.09.2021

Черкасці – призери чемпіонату Європи

Черкасці – призери чемпіонату Європи

Чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування (рогейн) відбувся з 4 по 5 вересня у Естонії. У змаганнях взяли участь близько 250 команд з 15 країн. Черкаську область у складі збірної України представляли Аліна Миронюк, Вадим Петрович, Богдан Зачешигрива та Данило Погребець. Двом із них вдалось здобути нагороди.

10:19 07.09.2021

158 тисяч черкащан завершили вакцинацію від COVID-19

158 тисяч черкащан завершили вакцинацію від COVID-19

 05 вересня, вакцинувалися проти коронавірусу 1 421 черкащанин. Про це повідомила заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.  Від початку кампанії в області провели 355 052 щеплення. Першу дозу отримали 196 673 особи, завершили вакцинацію 158 379 осіб. Зокрема, щеплення CoviShield отримали 16 198, CoronaVac  – 107 794,  Pfizer – 106 878, Astra Zeneca – 47 418, Moderna – 76 764. В області проводять вакцинацію 98 пунктів щеплень, 25 мобільних бригад та 32 центри вакцинації, з яких функціонує 31.Нагадаємо, старт вакцинації від COVID-19 в Україні відбувся 24 лютого 2021 року. Черкащина стала першим регіоном, де почали щеплювати громадян.

10:17 07.09.2021

На Черкащині очікуються заморозки

На Черкащині очікуються заморозки

   Вночі 6-7 вересня у Черкаській області на поверхні ґрунту очікуються заморозки від 0 до -3 градусів. Про це повідомив начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Заморозки, що очікуються можуть завдати пошкоджень овочевим (огіркам, помідорам, перцю, баклажанам) та баштанним культурам, які вважаються нестійкими до заморозків. Тому ці культури необхідно завчасно зібрати.

08:30 06.09.2021

Усе буде digital! У Черкасах відкрили соціальний коворкінг

Усе буде digital! У Черкасах відкрили соціальний коворкінг

Безоплатно забронювати собі одне із 20 робочих місць і попрацювати, відвідати освітні та бізнес-події, користуватися надшвидким інтернетом, перепочити в лаунж-зоні. Все це зможе зробити кожен черкащанин уже з 10 вересня у соціальному коворкінгу в Черкасах. Його відкрив сьогодні голова Черкаської ОДА Олександр Скічко із заступницею міністра цифрової трансформації Валерією Іонан.

08:27 06.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень