A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Основні нововведення, що забезпечують безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів

Основні нововведення, що забезпечують безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів

  У зв’язку з введенням в дію з 21.02.2020 Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування» (далі – закон), zakon.rada.gov.ua/go/233-20, звертаємо увагу на основні нововведення, що забезпечують безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів.

15:08 23.02.2024

Дзензелівський старостинський округ отримав комп’ютерну техніку від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні»  для надання послуг

Дзензелівський старостинський округ отримав комп’ютерну техніку від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» для надання послуг

У рамках співпраці з шведсько-українським Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», Дзензелівський старостинський округ Маньківської СТГ отримав комп’ютерну техніку для надання адміністративних послуг.  Наталія Куницька, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Маньківської селищної ради, вручила допомогу Ларисі Букань,  старості округу.

10:02 23.02.2024

На черговому виконкомі заслухали звіт про виконання бюджету Маньківської селищної територіальної громади за 2023 рік

На черговому виконкомі заслухали звіт про виконання бюджету Маньківської селищної територіальної громади за 2023 рік

  Сьогодні, 22 лютого, відбулось засідання виконавчого комітету  Маньківської селищної ради, яке провів керманич громади Валерій Івасюк. У роботі взяли участь 12 членів виконкому, керівники відділів та структурних підрозділів селищної ради. На порядок денний винесено 5 питань, що стосувалися  забезпечення життєдіяльності  громади.

17:00 22.02.2024

Функціональне навчання з цивільного захисту у  Маньківській територіальній громаді

Функціональне навчання з цивільного захисту у Маньківській територіальній громаді

  21 лютого поточного року працівниками Уманських територіальних курсів ЦЗ та БЖД III категорії проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту працівників органів місцевого самоврядування Маньківської територіальної громади.

14:22 22.02.2024

Визначилися переможці і призери обласних змагань з футзалу серед юнаків 2015-2016 р.н.

Визначилися переможці і призери обласних змагань з футзалу серед юнаків 2015-2016 р.н.

У понеділок, 19 лютого, відбулися вирішальні матчі Чемпіонату Черкаської області з футзалу серед юнаків 2015-2016 р.н. За підсумками групового етапу були визначені учасники 1/4 фіналу. Переможці чвертьфінальних матчів розіграли нагороди «Золотої ліги», а команди, що програли змагалися за 1-3 місця «Срібної ліги». Трансляція ігор і нагородження ТУТ

08:45 22.02.2024

Урок комп'ютерної грамотності "Урядові сайти та портали України" від Маньківської селищної публічної бібліотеки

Урок комп'ютерної грамотності "Урядові сайти та портали України" від Маньківської селищної публічної бібліотеки

  Днями в комунальному закладі ,,Маньківська селищна публічна бібліотека" відбувся урок комп'ютерної грамотності під назвою ,,Урядові сайти та портали України". Підопічні Маньківського центру надання соціальних послуг дізналися про 8 самих актуальних порталів та про те, як можна зареєструватися, як подати запит чи заявку, як перевірити власні реєстраційні документи та що корисного можна взяти з кожного з порталів чи то сайтів. Інформація потрібна, тому всі залишились задоволені і вдячні своєму викладачу.

08:57 21.02.2024

Переможці обласного конкурсу МАН

Переможці обласного конкурсу МАН

  17-18  лютого  2024  року  проходив   ІІ  етап  Всеукраїнського  конкурсу-захисту   науково-дослідницьких   робіт  учнів-членів  Малої  академії   наук,    в  якому   взяли  участь   двоє  учнів-членів   Малої   академії    наук   Маньківського   ЦДЮТ, МАН :      Ярова   Олександра,   учениця   11   класу   Маньківського   закладу   загальної   середньої   освіти  І-ІІІ  ступенів  №1

08:49 21.02.2024

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

  День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” на знак пам’яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

10:38 20.02.2024

Стартував ІІ етап "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги"

Стартував ІІ етап "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги"

  17 лютого 2024 року в Маньківській територіальній громаді стартував ІІ етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» серед учнів закладів середньої освіти.   Загалом для участі в змаганнях було зареєстровано 13 шкіл Маньківської громади з таких видів спорту: волейбол (юнаки, дівчата), баскетбол (юнаки, дівчата), футзал, черлідинг, спортивне орієнтування.

10:37 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень