A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Оголошення!!!

Увага! Оголошення!!!

У зв'язку з плановими роботами на трансформаторній підстанції 04 січня 2024 року з 09-00 год до 12-00 год буде призупинено електропостачання на вул. Миколаївській та Новій. З 13-00 до 15-00 04 січня 2024 року на вул. Шевченка (селищна рада, центр зайнятості, відділ освіти, молоді і спорту та сектор культури і туризму).

14:29 03.01.2024

ГРИП: основи профілактики

ГРИП: основи профілактики

З настанням осінньо-зимового періоду набувають епідемічного поширення такі захворювання, як грип та гострі респіраторні інфекції. Грип — гостре вірусне захворювання, що передається через повітря й уражає дихальні шляхи. Від зараження до прояву симптомів минає 1-2 доби, а інколи й кілька годин. Вірус, що потрапив у слизову оболонку носоглотки швидко розмножується паразитуючи на здорових клітках.

12:54 03.01.2024

Вітаємо з днем народження діловода відділу документообігу та організаційно-господарської роботи Раїсу ПАРХОМЕНКО!

Вітаємо з днем народження діловода відділу документообігу та організаційно-господарської роботи Раїсу ПАРХОМЕНКО!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають діловода відділу документообігу та організаційно-господарської роботи Раїсу ПАРХОМЕНКО – з нагоди  Дня народження!

08:17 02.01.2024

Оголошення для  користувачів земельних ділянок комунальної власності, що використовуються на умовах оренди

Оголошення для користувачів земельних ділянок комунальної власності, що використовуються на умовах оренди

  Шановні землекористувачі  Маньківської селищної територіальної громади! Для коректного нарахування орендної плати, усім користувачам земельних ділянок комунальної власності, що використовуються на умовах оренди (городи, земельні ділянки під індивідуальними гаражами тощо) в смт.Маньківка протягом січня 2024 року необхідно звернутися до відділу земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Маньківської селищної ради (1 поверх каб.№9) для укладення (поновлення) договорів оренди на 2024 рік.

08:16 02.01.2024

Увага!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

Увага!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні власники житлових будинків та квартир, які розмістили  у своїх помешканнях внутрішньо-переміщених осіб та мають намір отримувати компенсацію за їх розміщення !!!

13:59 01.01.2024

До Маньківської селищної ради завітали юні щедрівники

До Маньківської селищної ради завітали юні щедрівники

  Колядники та щедрівники завжди були і залишаються бажаними гостями. Адже своїми веселими та завзятими мелодіями дарують заряд позитивних емоцій. Днями до Маньківської селищної ради завітали юні вихованці Маньківської школи мистецтв, щоб привітати виконавчий апарат селищної ради з Різдвом Христовим та Новим 2024 роком. У своїх віршах та щедрівках вони бажали добробуту, злагоди, щастя, здоров’я, миру та Перемоги.

10:15 01.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень