A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЦКПХ працюватимуть за 5 напрямами задля забезпечення психологічного здоровʼя населення на рівні регіонів та громад

Йдеться про моніторинг психологічного стану населення на рівні районів та області. А також реалізацію програм з психологічної підтримки на робочих місцях, боротьбу зі стигмою, комунікацію з органами місцевого самоврядування щодо спільної стратегії на рівні області задля розширення доступу населення до послуг з психологічної підтримки та безпосередньої розʼяснювальної роботи з людьми для підвищення рівня обізнаності.

14:17 18.08.2023

Укрпошта, ЄС та Уряд масштабують програму обміну ламп: відтепер обміняти лампи можуть заклади культури та ОСББ

Наприкінці січня Укрпошта стала партнером Всеукраїнської програми з обміну ламп розжарювання на енергоощадні світлодіоди. Завдяки тому, що Укрпошта має найширшу мережу відділень, кожен громадянин країни отримав можливість безкоштовно замінити старі лампи. Відтепер стартує друга фаза другої хвилі програми обміну ламп для юридичних осіб.

14:16 18.08.2023

Тестування послуги єЧерга для автобусів буде поширено ще на п’ять пунктів пропуску

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури збільшує перелік пунктів пропуску, де тестується послуга єЧерга для автобусів. Йдеться про ще п’ять пунктів пропуску у Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях. Загалом тестування охопить вже сім пунктів перетину кордону.

14:13 18.08.2023

Мінветеранів: Триває реєстрація на Всеукраїнський забіг “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”

Захід приурочено до Дня пам’яті Захисників України, що відзначається 29 серпня. Традиційно передбачено три дистанції:  2, 5 та 10 кілометрів. З урахуванням умов воєнного стану забіг проходитиме в онлайн форматі. Кожен учасник має пробігти обрану ним дистанцію із закріпленим на футболці ім’ям людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну, та поділитися у соціальних мережах історією про Героя, за якого біжить, з хештегами #БіжуЗаГероя_2023 та #забіг2023. Реєстрація триватиме до 20 серпня 2023 року за цим посиланням.

14:11 18.08.2023

Сьогодні відбудеться прощання із загиблим Героєм Сатанівським Петром Юрійовичем!

   Сьогодні 18 серпня 2023 року відбудеться прощання із загиблим Героєм – Сатанівським Петром Юрійовичем. Сатанівський Петро Юрійович народився 13 серпня 1990 року в сільській сім'ї. В 1996 році пішов до першого класу Кривецької загальноосвітньої школи І-ІІ ст. З 2005 по 2007 рік навчався в Тальянківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. і паралельно навчався в Тальянківському коледжі. В 2007 році поступив до Уманського педагогічного університету, який закінчив у 2013 році. З 17 річного віку Петя працював на цегельному заводі (різноробочим, на вигрузці, обліковцем).  В 2013 році одружився з дівчиною Іриною. З 2019 року працював в с.Буки в закладах торгівлі. 09 травня 2023 року пішов служити до лав ЗСУ. Провести в останню дорогу захисника можна буде по шляху слідування по вул. Шевченка, від торгівельного центру "Квіточка" до Маньківського ЦКД (Будинку культури) о 10.00 год.

09:38 18.08.2023

Уряд розширив Проєкт єОздоровлення

Діти з усієї України, які потребують соціальної підтримки, можуть відпочити та оздоровитися. Проєкт єОздоровлення – розширили. На початку літа розпочав дію пілотний проєкт – єОздоровлення. У рамках проекту був запроваджений механізм “гроші ходять за дитиною” –  для оплати послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги і підтримки.

09:33 18.08.2023

Вітаємо з днем народження депутата Маньківської селищної ради Анатолія ВОЙТЕНКА!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають депутата Маньківської селищної ради Анатолія ВОЙТЕНКА – з нагоди  Дня народження!

09:10 18.08.2023

Зустріч із головою Уманської ВА

16 серпня відбулася зустріч начальника Уманської РВА  І.Миклащука з представниками учнівської молоді району. У зустрічі взяла участь учениця Маньківського навчально-виховного комплексу "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія" Марія Савченко.

09:06 18.08.2023

«Мужність перемагає страх»: у Міноборони презентовано комунікаційну кампанію «Оновлюй дані в ТЦК»

Комунікаційна кампанія “Оновлюй дані в ТЦК” спрямована на мотивацію українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки та бути готовими до спротиву російській агресії. Проєкт презентували громадськості заступник Міністра оборони України Ганна Маляр та представник Командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач.

09:01 18.08.2023

Олександр Турченяк про жнивну кампанію на Черкащині

Черкащина входить до п’ятірки лідерів cеред областей України за врожайністю зернових і зернобобових культур. Зокрема, наші аграрії вже зібрали понад мільйон тонн збіжжя. Про це повідомив заступник очільника області Олександр Турченяк на брифінгу в медіацентрі ОВА.  

08:58 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень