Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про відключення електроенергії

Оголошення про відключення електроенергії

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт (відновлення опор) 26 травня 2023 року з 09:00 год. до 16:00 год. буде припинено електропостачання в смт Маньківка на вул.Робоча, Комарова, Броварська.

11:30 25.05.2023

Прем’єр-міністр назвав п’ять пріоритетних напрямків у підготовці до наступного навчального року

Прем’єр-міністр назвав п’ять пріоритетних напрямків у підготовці до наступного навчального року

Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення 2022/23 навчального року та підготовки закладів освіти до 2023/24 навчального року. «Ми зіштовхнулися з небаченими викликами: руйнування освітньої інфраструктури, масове переміщення дітей всередині країни та за кордон, термінова потреба в укриттях, знищення росіянами української освіти на тимчасово окупованих територіях та багато іншого. Мусимо реагувати щодня в режимі 24/7. Бо йдеться про майбутнє України. Про її людський капітал, про здатність відновитися та розвиватися далі», — підкреслив очільник Уряду.

11:27 25.05.2023

Звернення Президента України

Звернення Президента України

Бажаю здоровʼя, шановні українці! Провів сьогодні перше засідання Ставки після усіх важливих візитів, зустрічей і рішень – оборонних рішень, над якими ми працювали доволі довго й ось отримуємо їх у взаємодії з партнерами. Передусім це стосується авіаційної коаліції – коаліції сучасних винищувачів для України. Ми робимо все, щоб скоротити час до результату, до появи в українському небі нових і потужних літаків з українськими пілотами.

11:23 25.05.2023

Мінреінтеграції координуватиме компенсацію витрат за прихисток переселенців

Мінреінтеграції координуватиме компенсацію витрат за прихисток переселенців

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у межах реалізації проекту «Прихисток». Зміни також внесені до Положення про функціонування інформаційно-аналітичної системи обліку даних, пов’язаних із компенсацією витрат за тимчасове перебування ВПО.

15:00 24.05.2023

Міністерство молоді та спорту України розпочинає Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України розпочинає Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

Онлайн-проект покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії. Оголошується реєстрацію на 5 курс проєкту, де кожен зможе підвищити рівень знань про окремі сторінки нашої історії:

14:42 24.05.2023

На території Маньківської громади здійснено профілактичний рейд

На території Маньківської громади здійснено профілактичний рейд

З метою своєчасного виявлення і обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та здійснення заходів соціального захисту прав та законних інтересів дітей, профілактики соціального сирітства та недопущення вилучення дітей із сім’ї, начальником служби у справах дітей Маньківської селищної ради Оксаною Пильгун спільно із директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Юлією Панчук-Золотухіною та інспекторами ювенальної превенції Уманського РУП ГУНП Черкаської області 23 травня 2023 року на території Маньківської громади був проведений профілактичний рейд.

14:25 24.05.2023

Тримаймо наш дім чистим!

Тримаймо наш дім чистим!

Шановні маньківчани! Вкотре нагадуємо Вам, що несанкціоноване скидання і розміщення відходів, у тому числі побутових на території міст та інших населених пунктів та в інших місцях, що може створювати небезпеку для навколишнього природного середовища та здоров’я людини забороняється.

14:12 24.05.2023

До уваги жителів Маньківської територіальної громади!

До уваги жителів Маньківської територіальної громади!

У рамках співпраці з Благодійним Фондом «Солідаріті Інтернаціонал» надійшла гуманітарна допомога для жителів громади, в тому числі ВПО, які мають потреби з забезпеченні підгузками для дорослих. Жителі селища Маньківки можуть отримати зазначені гігієнічні засоби, звернувшись до відділу соціального захисту Маньківської селищної ради (вул. Соборна,3) в каб. № 3 або 9. При собі мати паспорт. Жителі інших населених пунктів   (для зручності) можуть звернутися до старости села.

14:09 24.05.2023

Вікторівчани допомагають ЗСУ

Вікторівчани допомагають ЗСУ

 Українці кожного дня вражають світ своєю стійкістю та єднанням. Люди долучаються та самостійно організовують безліч ініціатив, щоб допомогти армії. Так  жителі Вікторівки та небайдужі із числа внутрішньо переміщених осіб сплели для передової більше десятка маскувальних сіток,  а швеї Вікторівської майстерні із залишків тканини пошили нашим захисникам футболки та теніски.

12:28 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень