Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

EasyBusiness Grant: отримуйте 360+ тисяч гривень на розвиток бізнесу

EasyBusiness Grant: отримуйте 360+ тисяч гривень на розвиток бізнесу

Успішна робота малого та середнього бізнесу — це запорука стійкої економіки та одна з головних умов для швидкого відновлення України. Тому EasyBusiness, MATRA та Центр економічного відновлення запускають грантову програму для підприємців. Головна мета — підтримати український бізнес під час повномасштабної війни.

09:35 23.05.2023

Антикризовий енергетичний штаб розпочав підготовку до опалювального сезону 2023/24 років

Антикризовий енергетичний штаб розпочав підготовку до опалювального сезону 2023/24 років

Під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/24 років. Очільник Уряду та члени штабу заслухали інформацію про стан підготовки до наступного опалювального сезону підприємств паливно-енергетичного комплексу, енергогенеруючих компаній та житлово-комунального господарства.

09:32 23.05.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровʼя, шановні українці! Ми вже почали готувати цей і найближчі тижні. Очікуємо на нові зустрічі та переговори, поки більшою мірою – візити до нас, у нашу державу. Буде ще зброя для наших воїнів. Щотижня додаємо змісту для України від саміту у Вільнюсі. Ми робимо все, щоб рішення на саміті для нас було саме таким, яке спрацює. Подивимось, але, тим не менш, ми працюємо над цим.

08:59 23.05.2023

На Уманщині засновник та президент американської організації Global Empowerment Mission.

На Уманщині засновник та президент американської організації Global Empowerment Mission.

Ігор Миклащук разом з Майклом Каппоні, очільником області Ігорем Табурцем, мером міста Умані Іриною Плетньовою відвідали пошкоджений будинок в місті та поспілкувалися з місцевими жителями. Також підписали меморандум про подальшу співпрацю.

08:51 23.05.2023

Вітання очільника громади Валерія ІВАСЮКА з Днем морської піхоти України!

Вітання очільника громади Валерія ІВАСЮКА з Днем морської піхоти України!

День морської піхоти — професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, яке відзначається щороку 23 травня. Свято започатковане 2014 року й у 2014-2017 роках відзначалося 16 листопада. Чинна дата святкування 23 травня встановлена від 2018 року Указом Президента України № 145/2018 «Про День морської піхоти України».

08:47 23.05.2023

Програми для підготовки персоналу з організації та ведення військового обліку

Програми для підготовки персоналу з організації та ведення військового обліку

Відповідно до вимог статті 7 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487 Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних Сил України погоджено програми підготовки персоналу, відповідального за організацію та ведення військового обліку в наступних навчальних закладах:            

08:19 23.05.2023

Відбулися змагання другого етапу зональних змагань  Найспортивніше село ТОВ "Кищенці"

Відбулися змагання другого етапу зональних змагань Найспортивніше село ТОВ "Кищенці"

  Citius, Altius, Fortius, що у дослівному перекладі з латинської означає «Швидше, вище, сильніше — разом», під таким дивізом Олімпійских ігор в Дзензелівці пройшов ІІ етап зональних змагання «Найспортивніше село» серед  сіл, які входять до складу ТОВ «Кищенці».  Дзензелівська школа гостинно приймала гостей, а саме кращих представників сіл Кищенець, Кутів, Доброї, Харківки та, звичайно, самих господарів. 

08:13 23.05.2023

Вітаємо з днем народження головного спеціаліста - землевпорядника відділу земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища -  Валентина МАГДИЧА!

Вітаємо з днем народження головного спеціаліста - землевпорядника відділу земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища - Валентина МАГДИЧА!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають  головного спеціаліста - землевпорядника відділу земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Валентина МАГДИЧА – з нагоди  Дня народження!

07:57 23.05.2023

Переможці обласного чемпіонату з боксу

Переможці обласного чемпіонату з боксу

 З 18 по 20 травня в м. Черкаси проводився чемпіонат  Черкаської області з боксу серед чоловіків, юнаків та дівчат 2009 – 2010 р.н. Вихованці Маньківської ДЮСШ теж  приймали участь в змаганнях та показали високі результати

16:37 22.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень