Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Команда Уманського району перемогла в обласній Спартакіаді серед депутатів усіх рівнів

Команда Уманського району перемогла в обласній Спартакіаді серед депутатів усіх рівнів

Цьогоріч понад 100 учасників взяли участь у змаганнях із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок, які відбулися у спорткомплексі "Колос" у Городищі. Серед депутатів обласної ради участь у змаганнях брав Григорій Плічко та Олександр Вельбівець, депутат Олександр Коваленко разом із начальником Управління у справах сім'ї молоді та спорту ОДА Іваном Солодким нагороджували переможців.

09:55 31.05.2021

Реабілітацію за кошти Фонду соцстраху, зокрема після ускладнень COVID-19, пройшли 2 138 застрахованих осіб

Реабілітацію за кошти Фонду соцстраху, зокрема після ускладнень COVID-19, пройшли 2 138 застрахованих осіб

За підсумками І кварталу 2021 року за кошти Фонду соціального страхування України медичною реабілітацією на базі санаторно-курортних закладів було забезпечено 2 138 застрахованих осіб і їх дітей.

08:17 31.05.2021

ГОТУЄМОСЬ ДО ЖНИВ

ГОТУЄМОСЬ ДО ЖНИВ

 З настанням жнив в аграрному секторі значно зростають обсяги виконуваних робіт, зростає кількість осіб, що беруть участь у виробництві, в т.ч. за рахунок тимчасово залучених, збільшується тривалість робочого дня. До того жнива – це ще й сезон підвищеної пожежної небезпеки.

08:15 31.05.2021

Аналіз лікарняних Тальнівського відділення Фонду соціального страхування України за квітень 2021

Аналіз лікарняних Тальнівського відділення Фонду соціального страхування України за квітень 2021

Упродовж квітня 2021 року Тальнівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України прийняв на фінансування 1705 листків непрацездатності на суму 5 195 498 гривень. Загальна кількість днів лікування, яка підлягає оплаті за кошти Фонду, склала за цей період 17562, що на 4805 днів, або 37% більше, ніж за той же місяць 2020 року.

08:09 31.05.2021

Інформація про стан захворюваності на коронавірусну хворобу станом на 28 травня

Інформація про стан захворюваності на коронавірусну хворобу станом на 28 травня

    Станом на 28.05.2021 року на стаціонарному лікуванні знаходиться 13  хворих  на COVID-19, на амбулаторному лікуванні у сімейних лікарів перебуває  16 хворих  і на самоізоляції - 7 контактних особи. Продовжується виявлення та взяття на контроль контактних осіб. В інфекційному та терапевтичному відділенні разом  облаштовано 100  ліжкомісць для лікування  хворих на коронавірусну інфекцію (з них 41 вільних).

08:01 31.05.2021

Щотижневий Інформаційний бюлетень з добіркою найпривабливіших для успішної інвестиції об’єктів малої приватизації з різних областей України

Щотижневий Інформаційний бюлетень з добіркою найпривабливіших для успішної інвестиції об’єктів малої приватизації з різних областей України

 Щотижневий Інформаційний бюлетень з добіркою найпривабливіших для успішної інвестиції об’єктів малої приватизації з різних областей України 

08:06 30.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ  Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Маньківської селищної ради, пропорції її розподілу та примірних договорів оренди»

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Маньківської селищної ради, пропорції її розподілу та примірних договорів оренди»

   Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Маньківської селищної ради, пропорції її розподілу та примірних договорів оренди».    Обговорення відбудуться 31 травня 2021 року об 11–00 год. в сесійній залі Маньківської селищної ради за адресою смт. Маньківка вул. Шевченка, 9.

17:38 27.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ  Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території  Маньківської селищної територіальної громади»

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення обговорення зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Маньківської селищної територіальної громади»

  Маньківська селищна рада запрошує всіх бажаючих та зацікавлених осіб, представників підприємств, установ, організацій, представників громадськості взяти участь у обговорені зауважень та пропозицій щодо проєкту регуляторного акту «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території  Маньківської селищної територіальної громади».   Обговорення відбудуться 31 травня 2021 року о 10–00 год. в сесійній залі  Маньківської селищної ради за адресою смт Маньківка вул. Шевченка, 9.

17:28 27.05.2021

Запитання-відповіді щодо нового механізму призначення і нарахування субсидій  на житлово-комунальні послуги

Запитання-відповіді щодо нового механізму призначення і нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги

Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді.

12:55 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень