Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Маньківській громаді ваідбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

В Маньківській громаді ваідбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

  Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому  професія медика була, є і буде однією з найблагородніших. З нагоди дня медичного працівника, в переддень їх професійного свята 18 червня 2021 року у селищному центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. Так, життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо окрім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

16:05 18.06.2021

ВІДБУЛАСЬ 10 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МАНЬКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЬ 10 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МАНЬКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  17 червня, під головуванням очільника громади Валерія Івасюка, відбулось пленарне засідання 10 позачергової сесії восьмого скликання, у якому взяли участь 25 депутатів із загальної кількості 26, керівники  структурних підрозділів селищної ради.  У ході сесії народні обранці внесли зміни до програми «Розвиток та функціонування системи освіти Маньківської територіальної громади на 2021-2025 роки» та нaдaли згoди нa пpийняття шкiльнoго aвтoбyсa дo кoмyнальнoї власності громади.Також депутати дійшли згоди щодо необхідності поповнення статутного фонду комунального підприємства „Комунальник-М”.

15:30 18.06.2021

Зі святом Святої Трійці

Зі святом Святої Трійці

  Шановні мешканці Маньківщини!  Щиро вітаю Вас з благословенним православним святом усіх християн – Днем Святої Трійці, який символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.  Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в краще. Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує всіх Вас своїм щастям, здоров'ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує Ваш шлях і вкриває від усіх негод. Побажайте любові і щастя ближнім і Бог благословить Вас.

15:14 18.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні учасники антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та громадяни з числа осіб, постраждалих від Чорнобильської катастрофи 1,2,3 категорій!  Маньківська селищна рада проводить оздоровлення зазначених категорій осіб, жителів громади в санаторії «Мошногір’я».  Бажаючих отримати оздоровчі послуги просимо звертатися у відділ з питань соціального захисту виконавчого комітету Маньківської селищної ради – смт Маньківка, вул. Соборна, 3, каб. №7.

15:10 18.06.2021

Вітання Валерія Івасюка З Днем медичного працівника !

Вітання Валерія Івасюка З Днем медичного працівника !

Шановні люди в білих халатах!  Велика і почесна  медична сім’я Маньківської громади!  Дорогі наші ангели – охоронці, хранителі здоров’я!  Щиро вітаю вас із професійним святом З Днем медичного працівника !

11:16 18.06.2021

Опитування щодо ініціатив з відкритого врядування

Опитування щодо ініціатив з відкритого врядування

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи в Україні у співпраці з Асоціацією міст України запрошує громади взяти участь в опитуванні щодо ініціатив з відкритого врядування. Як ініціативу з відкритого врядування ми визначаємо будь-яку практику, проєкт, програму, чи захід, які сприяють прозорості та підзвітності органів місцевого самоврядування, а також участі громадян у питаннях місцевого самоврядування.

10:10 18.06.2021

Фонд міжнародної солідарності оголошує конкурс для відбору громад-учасниць у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»

Фонд міжнародної солідарності оголошує конкурс для відбору громад-учасниць у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»

   Фонд міжнародної солідарності у рамках програми «U-LEAD з Європою» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща оголосив конкурс для відбору громад-учасниць в рамках 3-річного проекту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні».

09:05 17.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці смт Маньківка ! КП «Комунальник – М» повідомляє Вас про те, що з 21.06.2021 року по 25.06.2021 року, будуть проводитись аварійно – відновлювальні роботи на  водонапірній вежі в смт. Маньківка. В даний період можливе обмеження водопостачання багатоквартирних будинків та приватного сектору.

08:06 17.06.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ

   У рамках підготовки до чергової сесії селищної ради, запланованої на 17-е червня, під головуванням голови комісії Івана Іжка відбулося засідання профільної бюджетної комісії. У роботі комісії взяли участь крім членів комісії селищний голова Валерій Івасюк, секретар селищної ради Алла Павленко, начальник фінуправління Світлана Самойленко.  

16:36 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень