Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ про фунгіцидний обробіток посівів соняшника

ОГОЛОШЕННЯ про фунгіцидний обробіток посівів соняшника

    ТОВ «КИЩЕНЦІ» повідомляє про те що в період з 07.07.2021 – по 10.07.2021 р. буде проведено фунгіцидний обробіток посівів соняшника  на полях в адмінмежах селища Маньківка. Часовий період використання препаратів: згідно вимог та вказівок по використанні даних препаратів та згідно технологічних регламентів по обробітку сільськогосподарських культур даними препаратами.

14:09 06.07.2021

Аналітична довідка про організацію роботи з питань звернень відділу земельних відносин, екологічних питань та благоустрою селищної ради за І півріччя 2021 року

Аналітична довідка про організацію роботи з питань звернень відділу земельних відносин, екологічних питань та благоустрою селищної ради за І півріччя 2021 року

За звітний період до Маньківської селищної ради, а саме до відділу земельних відносин, екологічних відносин та благоустрою (відділ) надійшло 807 звернень з них:  767 заяв надійшло на розгляд відділу та постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, екології та охорони навколишнього середовища, з подальшим винесенням на сесію; 35 заяв надійшло до відділу стосовно вирішення спірних питань по земельних питаннях та різне, по 15 заяв був здійснений виїзд, здійснено комісійне обстеження та складено акт, по 10 заяв надали письмову відповідь  та по 5 заяв усне пояснення.

10:04 06.07.2021

Аналіз звернень громадян, які надійшли до відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету  Маньківської селищної ради за І півріччя 2021 року

Аналіз звернень громадян, які надійшли до відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Маньківської селищної ради за І півріччя 2021 року

   В І півріччі 2021 року Маньківською селищною радою проводилися заходи соціальної спрямованості відповідно до програми «Соціальний захист ветеранів війни, осіб з інвалідністю та малозабезпечених громадян», а саме: -14  особам з інвалідністю надаються пільги за користування електроенергією в межах норм споживання та на абонементну плату за користування квартирним телефоном на суму 5316,7 грн.; - 15 ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС до відзначення 26 квітня  35-річниці  Чорнобильської катастрофи виділено матеріальну допомогу на суму 15,0 тис. грн.;  - 46 ветеранам війни придбано та вручено продуктові набори на суму 16000 грн. до відзначення 9 травня Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні;   - 111 дітям пільгових категорій до Міжнародного дня захисту дітей придбано та вручено продуктові набори на суму 14000 грн.

08:24 06.07.2021

З липня в Україні підвищать пенсійні виплати

З липня в Україні підвищать пенсійні виплати

З 1 липня 2021 р. у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1 769 грн до 1 854 грн підвищується:  мінімальна пенсія з 1 769 грн до 1 854 грн;  надбавки до пенсій за понаднормовий страховий стаж, підвищення, щомісячна державна адресна допомога до пенсії учасникам та інвалідам війни, пенсії за особливі заслуги.

08:23 06.07.2021

ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА про роботу зі зверненнями громадян за І півріччя 2021 року в Маньківській селищній раді

ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА про роботу зі зверненнями громадян за І півріччя 2021 року в Маньківській селищній раді

 На виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України   від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» виконавчим комітетом  Маньківської  селищної ради протягом І –го півріччя 2021 року, з метою підвищення благополуччя населення, зростання соціальних стандартів життя мешканців громади, проводилась системна робота щодо розгляду звернень громадян, вирішення порушених у зверненнях питань.

08:21 06.07.2021

Кидай курити зараз !!!

Кидай курити зараз !!!

  За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я (далі - ВООЗ), станом на 2019 рік від хвороб, які спричинені вживанням тютюну, щороку помирає понад 8 мільйонів людеий у світі. Вживання тютюнових виробів є одним з основних факторів ризику виникнення неінфекційних захворювань (серцево-судинних, цукрового діабету, раку, хронічних обструктивних захворювань легень і розладів психічного здоров’я), які є причиною майже 84% всіх смертей в Україні. Щороку 85 тисяч українців помирає від хвороб, спричинених курінням. З метою оцінки основних поведінкових і біологічних факторів ризику неінфекційних захворювань серед українців, у 2019 році було проведено опитування населення з медичним обстеження, узгоджене з принципами, методами та процедурами поетапного підходу до епіднагляду (STEPS), який схвалено ВООЗ. Загалом у дослідженні взяли участь 4 409 респондентів у віці 18–69 років, серед яких було здіи?снено опитування та проведено декілька фізичних вимірювань і біохімічних досліджень з метою збору даних щодо основних факторів ризику неінфекційних захворювань, зокрема вживання тютюну та алкоголю, нездорового харчування, гіподинамії. Дослідження виявило дуже високу поширеність неінфекційних захворювань, їх поведінкових і біологічних факторів ризику в Україні, серед яких був високий рівень споживання тютюну. Трохи більше третини населення (33,9%) на час проведення дослідження курили тютюн. Куріння було втричі більш поширене серед чоловіків (50,3%), ніж серед жінок (16,7%), без значущих відмінностей між сільськими та міськими районами. Після досягнення пікового значення в різних вікових групах поширеність куріння переважно зменшувалася зі збільшенням віку як у чоловіків, так і у жінок, хоча і мала дещо різні закономірності протягом життя.

09:11 05.07.2021

Привітання з Днем Національної поліції України!

Привітання з Днем Національної поліції України!

  Шановні працівники Національної поліції України! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!  Поліцейські – основна ланка безпеки і порядку в Україні. Сьогодні найвищою оцінкою вашої діяльності є  довіра громадян. Від ваших подальших кроків значною мірою залежить стан суспільства. Ваше завдання – не лише захищати життя, здоров'я, права і свободи громадян України, протидіяти злочинності,   боротися із правопорушеннями, забезпечувати громадську безпеку та порядок, а й головне – вселяти в людей віру  у силу Української держави,   здатної себе захистити.

10:09 04.07.2021

Велике будівництво доріг триває на Маньківщині

Велике будівництво доріг триває на Маньківщині

   Відповідно до Програми соціально-економічного розвитку Маньківської громади на 2021 рік на Поташі було проведено грейдерування, щебенева підсипка та коткування вулиці Олександра Клочана. Роботи проводилися працівниками ТОВ «Автодор» за кошти місцевого бюджету у сумі 18 тис. 444 грн. В перспективі  грейдерування ще двох вулиць уже за кошти місцевих жителів.

15:43 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень