Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження головного спеціаліста   з питань цивільного захисту та мобілізаційної  роботи Володимира МИХАЙЛОВИНА !

Вітаємо з днем народження головного спеціаліста з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Володимира МИХАЙЛОВИНА !

  Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають головного спеціаліста   з питань цивільного захисту та мобілізаційної  роботи – з нагоди   Дня народження!

09:33 02.07.2021

Відбулося засідання робочої групи по проведенню водогону в селі Поташ

Відбулося засідання робочої групи по проведенню водогону в селі Поташ

  Під час чергової зустрічі робочої групи селищної ради  із керівником підрядної організації ТОВ "ПБК-РЕЗЕРВ" Павлом Брєвновим було продовжено розпочату роботу щодо узгодження етапів будівництва відповідно до проєкту Нове будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини та водонапірної башні в селі Поташ Маньківської селищної територіальної громади.

17:26 01.07.2021

ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДПИС – ЦЕ ПРОСТО І ЗРУЧНО!

ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДПИС – ЦЕ ПРОСТО І ЗРУЧНО!

  З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Міністерство цифрової трансформації підготувало відеоблог про електронний підпис.

10:47 01.07.2021

День архітектури України 1 липня: головні особливості свята

День архітектури України 1 липня: головні особливості свята

  Щороку 1 липня українські архітектори та поціновувачі архітектурних шедеврів країни відзначають своє професійне свято – День архітектури України. День архітектури України святкується на підтримку ініціативи архітекторів та містобудівників, їх творчих спілок, працівників проектних організацій і місцевих органів містобудування та архітектури. В указі Президента України № 456/95 від 17 червня 1995 року йдеться: «Встановити День архітектури України, який відзначати щорічно 1 липня — у Всесвітній день архітектури».

08:12 01.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ Маньківської філії ПАТ "Черкасиобленерго"

ОГОЛОШЕННЯ Маньківської філії ПАТ "Черкасиобленерго"

 Шановний споживач повідомляємо Вас що згідно інвестиційної програми проводится заміна засобів обліку (електролічильників) в яких закінчився термін державної повірки та електролічильників індукційних (дискових) згідно п.п. 5.8.8. та  п.п. 12.2.2.  Кодексу комерційного обліку електричної енергії, дана інформація в більшості стосується для абонентів з статусом: «тимчасово не проживає»

17:04 30.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора Дзензелівської школи

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора Дзензелівської школи

Відділ освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради Черкаської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Дзензелівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради Черкаської області  (місце знаходження: вулиця Центральна, буд. 8, с.Дзензелівка, Уманський район Черкаська область, 20141).

14:03 30.06.2021

Оголошення про скликання одинадцятої сесії Маньківської селищної ради восьмого скликання

Оголошення про скликання одинадцятої сесії Маньківської селищної ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження селищного голови від 25.06.2021 року  № 81-ОД «Про скликання одинадцятої сесії селищної ради» чергова одинадцята сесія Маньківської селищної ради 8 скликання відбудеться в сесійній залі селищної ради 08 липня 2021 року, початок - о 10-00 год.

17:03 29.06.2021

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

  За інформацією служби оперативного реагування Уманської районної державної адміністрації на Черкащині 30 червня очікується град, сильний вітер, шквали від 15 до 30 метрів за секунду.  Враховуючи прогноз погодних умов та стан природної і техногенної безпеки, протягом прогнозованого періоду: 

16:27 29.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень