Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

  На Черкащині 24-28 липня вдень прогнозується сильна спека, місцями температура підніметься до 35–36º градусів. Враховуючи прогноз погодних умов та стан природної і техногенної безпеки, протягом прогнозованого періоду ймовірне виникнення  ускладнень або надзвичайних ситуацій.  Існує загроза виникнення пожеж через недотримання правил пожежної безпеки у місцях масового відпочинку людей, особливо у парках та лісосмугах, а також збільшується ймовірність загибелі людей на воді через недотримання правил поведінки на водних об'єктах.

12:52 24.06.2021

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

 На Черкащині 24-28 липня вдень прогнозується сильна спека, місцями температура підніметься до 35–36º градусів. Усі ми можемо важко переносити спеку, а особливо хворі люди та маленькі діти. Тому краще для таких людей залишатися вдома або перебувати в акліматизованих приміщеннях, де є трохи тіні.  Для того, аби легше перенести спеку, перш за все потрібно одягати легкий одяг, пити багато води, не забувати покривати голову кепкою чи панамкою.

12:43 24.06.2021

Увага, шановні платники податків, будьте пильними, щоб не потрапити на гачок телефонного шахрайства!

Увага, шановні платники податків, будьте пильними, щоб не потрапити на гачок телефонного шахрайства!

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що останнім часом спостерігається збільшення кількості телефонних дзвінків та повідомлень у месенджерах з наступних номерів: (066) 801-27-59, (099) 309-97-98 та  (050) 248-62-50, що здійснюються невідомими особами, які представляться керівництвом Головного управління ДПС у Черкаській області, або особами, що діють від імені чи за дорученням керівництва, та  намагаються заволодіти грошовими коштами під будь-яким приводом (надання грошової допомоги, погрози застосування штрафних санкцій, уникнення проведення перевірок тощо), пропонуючи перераховувати їх на карткові рахунки банківських установ.

14:02 23.06.2021

4 нових «швидких» отримала Уманська станція швидкої медичної допомоги

4 нових «швидких» отримала Уманська станція швидкої медичної допомоги

  Автомобілі поїхали рятувати життя безпосередньо по регіону – в міста Умань, Монастирище, Жашків та смт Маньківка. Ключі від машин вручив бригадам «швидкої» голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко. Він зазначив, що наразі медицина для влади у пріоритеті. Зокрема, нагадав про проєкт будівництва Центру екстреної допомоги, який планують реалізувати вже наступного року.  А також Олександр Скічко не зміг не нагадати про ще один масштабний проект, який змінює Черкащину та загалом Україну – #ВеликеБудівництво. «Завдяки ньому відновлюємо ключові напрямки, а незабаром візьмемося за більш дрібні, але не менш важливі в роботі медиків «швидкої» територіальні дороги», - зазначив посадовець.

09:31 23.06.2021

23 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

23 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

     Шановні друзі!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня державної служби України! Виконання державних справ – це велика відповідальність. Суспільство покладає на державних службовців особливо важливі функції, довіряє вирішувати найскладніші завдання, а взамін чекає   небайдужості, компетентності та творчого ставлення до справи. Від вас залежить рівень  довіри до влади. Ви формуєте її авторитет.

09:24 23.06.2021

У селищі пройшли жалобні заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни

У селищі пройшли жалобні заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни

   22 червня 1941 року - одна із найсумніших дат в історії, яка назавжди залишиться у пам’яті українців. У цей день на рідну землю прийшов ворог. І вже з перших днів наші земляки зі зброєю у руках стали на захист своїх родин та Батьківщини.

11:49 22.06.2021

Спартакіада ветеранів АТО/ООС та волонтерів

Спартакіада ветеранів АТО/ООС та волонтерів

19 червня на селищному стадіоні відбувся спортивний захід "Спартакіада ветеранів АТО/ООС та волонтерів", де ще вчорашні захисники і волонтери, сьогодні стали командами, які виборювали першість за перехідний кубок. Чотири команди взяли участь у різних видах змагань, отримавши футболки від спонсорів - стрільба, армреслінг, дартс, перекачування ската, перетягування каната, естафети-все це більше об'єднувало команди, гуртувало, тим більше, що за цим дійством спостерігали їхні сім'ї, що надавало, ще більше сил.

11:02 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень