Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Акцент на досвід і виклики минулого року, –  Ігор Табурець про підготовку до опалювального сезону в  області

Акцент на досвід і виклики минулого року, – Ігор Табурець про підготовку до опалювального сезону в області

Черкащина технічно готова до початку опалювального сезону. Усі заплановані ремонтно-регламентні роботи виконані. Тепловики отримали підписані акти готовності своїх господарств. Про це розповів начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець в ефірі «Українського радіо».

15:49 17.10.2023

“Безпечна Черкащина, всебічна робота на Перемогу – мої пріоритети з першого дня в Черкаській ОВА”, – Ігор Табурець (ПРЯМА МОВА)

“Безпечна Черкащина, всебічна робота на Перемогу – мої пріоритети з першого дня в Черкаській ОВА”, – Ігор Табурець (ПРЯМА МОВА)

Регулярно від правоохоронців отримуємо повідомлення про викриття чергового «ждуна руського міра». Наша область – не виняток. Ми виборюємо свою незалежність великою ціною. Вірю, що Україна вийде переможцем із цієї війни. Як у короткостроковій, так і довгостроковій перспективі. Водночас треба визнати, що ця війна надовго. Коли припиняться активні бойові дії, вона буде продовжуватися на інших рівнях: в інформаційні сфері, в освіті, культурі та ін. 

10:28 17.10.2023

Оголошення про скликання тридцять п’ятої сесії селищної ради

Оголошення про скликання тридцять п’ятої сесії селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 16.10.2023 № 77-од "Про скликання тридцять п’ятої сесії селищної ради" чергова тридцять п’ята сесія Маньківської селищної ради 8 скликання відбудеться в сесійній залі селищної ради 26 жовтня 2023 року, початок - о 10-00 год. На розгляд сесії винести наступні питання:

10:17 17.10.2023

Звернення Президента України

Звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Насичений був день. Важливо, що саме сьогодні – і це вже 600-й день повномасштабної війни – з візитом в Україну прибула спеціальна представниця Президента США з питань відновлення нашої країни Пенні Пріцкер. Важливий сигнал – такий візит у такий день. Хороша зустріч.

09:47 17.10.2023

УВАГА!!!

УВАГА!!!

Сьогодні, 17 жовтня 2023 року відбудеться прощання із загиблим Героєм, жителем Маньківської селищної громади – Шевелюком Євгенієм Івановичем, 27.08.1985 р.н.

09:11 17.10.2023

Український ветеранський фонд проводить опитування серед ветеранів

Український ветеранський фонд проводить опитування серед ветеранів

  З метою виявлення конкретних потреб, проблем ветеранів російсько-української війни Український ветеранський фонд проводить опитування. Опитування проводиться з метою з’ясування думки безпосередніх ветеранів війни. Інформація, отримана в результаті опитування, буде використана для аналізу та порівняння результатів досліджень.

22:16 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень