Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

  Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – прямий обов’язок працедавців. Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох сьогодні є серйозною проблемою.

17:30 17.02.2021

Що треба знати про захист прав споживачів фінансових послуг?

Що треба знати про захист прав споживачів фінансових послуг?

Типовими ознаками того, що банком порушуються Ваші права є : банк включає обов’язкову страховку певної страхової компанії до пакета послуг під час отримання кредиту, навіть, якщо Ви як клієнт бажаєте застрахуватися в іншій компанії;установа відмовляється видати зарплатну чи пенсійну картку без кредитної;

09:45 17.02.2021

Депутати надали згоду на призначення  керівників структурних підрозділів та начальників відділів виконавчого комітету селищної ради

Депутати надали згоду на призначення керівників структурних підрозділів та начальників відділів виконавчого комітету селищної ради

     11 лютого 2021 року січня відбулась чергова п’ята сесія селищної ради восьмого скликання. Напередодні всі питання порядку денного було розглянуто та опрацьовано профільними постійними комісіями селищної ради. Загалом на розгляд сесії винесено вісім питань порядку денного. На сесії були присутні  голова райдержадміністрації Анатолій Риженко, старости, депутат Уманської районної ради Людмила Загородна, керівники комунальних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

14:39 16.02.2021

Урочистим мітингом і покладанням квітів відзначено чергову річницю виведення військ з Афганістану

Урочистим мітингом і покладанням квітів відзначено чергову річницю виведення військ з Афганістану

  Минає 32-га річниця з того часу, як остання бойова машина, останній радянський солдат залишили землю Республіки Афганістан. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України.

11:48 15.02.2021

Бережіть жінок! Підтримайте проект «Пішла щоб повернутися»

Бережіть жінок! Підтримайте проект «Пішла щоб повернутися»

  Благодійний фонд «Квітна» пропонує соціально-активному бізнесу долучитися до проекту і проявити турботу про здоров'я своїх співробітниць. Надайте можливість кожній жінці з вашого колективу 1 раз на рік відвідати лікаря-мамолога та пройти мамографію. Зробіть для жінок-співробітниць день обстеження молочної залози - оплачуваним вихідним. Один день збереже їхнє здоров’я.

08:47 12.02.2021

«Обіцяй собі берегти себе» – новий соціальний проект, спрямований на подолання раку молочної залози

«Обіцяй собі берегти себе» – новий соціальний проект, спрямований на подолання раку молочної залози

«Обіцяй собі берегти себе» – новий соціальний проект, спрямований на подолання раку молочної залози За інформацією Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України, Благодійний Фонд «Квітна» спільно з селебрітіс ініціювали проведення в Україні соціальної кампанії щодо боротьби з раком молочної залози – «Обіцяй собі берегти себе».

08:28 12.02.2021

Визначено 20 кращих громад області

Визначено 20 кращих громад області

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» за результатами обробки наданої громадами інформації сформував черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч та публікує кращі двадцятки громад по регіонах.

14:51 10.02.2021

Стоп! Залізничний переїзд!

Стоп! Залізничний переїзд!

Державна служба України з безпеки на транспорті відповідно до підпункту 16 пункту 5 Положення про Державну службу України з безпеки на транспорті, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2015 р. № 103 (зі змінами), проводить технічне розслідування та аналіз причин дорожньо-транспортних пригод, катастроф, аварій, подій на автомобільному, залізничному транспорті, веде облік таких катастроф, аварій, пригод, подій, розробляє профілактичні заходи щодо запобігання їх виникненню і контролює проведення цих заходів.

12:03 10.02.2021

До очищення доріг громади від снігу залучаються усі можливі ресурси

До очищення доріг громади від снігу залучаються усі можливі ресурси

  Початок лютого відзначився погіршенням погодніх умов: штормове попередження, с снігопади, хуртовини, сильний вітер і до 22 градусів морозу, що створюють значні перешкоди для руху пішоходів та автотранспорту на дорогах.

08:17 10.02.2021

Міжнародний конкурс екоплаката

Міжнародний конкурс екоплаката

У рамках Міжнародного проєкту «ЕКОКУЛЬТУРА» Державним університетом інфраструктури та технологій у співорганізації з Державним науково-методичним центром змісту культурно-мистецької освіти проводиться Міжнародний конкурс екоплаката. Головна мета конкурсу: привернути увагу суспільства до сучасних екологічних загроз, виявити творчий потенціал учнівської та студентської молоді у дбайливому ставленні до природних ресурсів, у розумінні суттєвої втрати біорізноманіття, змін клімату, захисту біосфери, боротьби з пластиком, енергозбереження, а також показати можливі шляхи розв'язання означених екопроблем.

15:52 09.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень