A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з ювілеєм діловода Рогівського старостинського округу Марину КУЧЕРЕНКО!

Вітаємо з ювілеєм діловода Рогівського старостинського округу Марину КУЧЕРЕНКО!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають діловода Рогівського старостинського округу Марину КУЧЕРЕНКО - з ювілеєм!

08:23 28.06.2023

Вітаємо з ювілеєм колишню голову с.Русалівка Людмилу РАШ!

Вітаємо з ювілеєм колишню голову с.Русалівка Людмилу РАШ!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають колишню голову с.Русалівка Людмилу РАШ - з ювілеєм! Бажаємо мирного неба над головою, міцного здоров’я, життєвої наснаги, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

08:06 28.06.2023

Безпека населення за радіаційної загрози

Безпека населення за радіаційної загрози

Російські військові продовжують створювати ризики в роботі Запорізької АЕС. Якщо на ЗАЕС станеться аварія, це торкнеться приблизно 1 мільярда людей і 40 країн. Ще в серпні 2022 року в Державній агенції з управління зоною відчуження поінформували, що наслідки аварії на ЗАЕС можуть бути вдесятеро потужнішими, ніж 1986 року на ЧАЕС. Зона відчуження становитиме до 30 тис. км² (як 10 Чорнобильських зон відчуження). Там неможливо буде ані жити, ані вести господарство наступні 100 тис. років. Доведеться переселити 2 млн осіб. Україну вкриє викид радіоактивного цезію в небезпечній для всього живого, ґрунтів та водойм кількості. Радіоактивні речовини, залежно від погоди, полетять або на Європу, або на Білорусь та Росію.

16:58 27.06.2023

Сьогодні відбулася робоча нарада з питань  організації заходів з радіаційної безпеки

Сьогодні відбулася робоча нарада з питань організації заходів з радіаційної безпеки

  Сьогодні 27 червня 2023 року селищний голова Валерій Івасюк провів робочу нараду, на якій обговорено питання радіаційної безпеки населення Маньківської громади.   Начальник пожежно-рятувального загону ДСНС Ігор Бендерський ознайомив присутніх з пам’яткою щодо дій у разі радіаційної небезпеки та наголосив на необхідності забезпечення запасу захисних масок та дезінфікуючих розчинів.

15:28 27.06.2023

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ у партнерстві з Філія-Черкаське обласне управління АТ „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

14:43 27.06.2023

Для абітурієнтів із ТОТ запрацювала гаряча лінія щодо вступної кампанії-2023

Для абітурієнтів із ТОТ запрацювала гаряча лінія щодо вступної кампанії-2023

Розпочала роботу консультативна телефонна лінія з питань вступної кампанії 2023 року, повідомляють у Міністерстві освіти і науки. Під час вступної кампанії (23 червня – 11 серпня 2023 року) працюватимуть експерти Міністерства, які забезпечуватимуть контроль за проведенням вступу, консультуватимуть громадян та оперативно реагуватимуть на можливі факти порушень.

14:40 27.06.2023

Футбольний турнір пам’яті Чемінави М.В.

Футбольний турнір пам’яті Чемінави М.В.

25 червня 2023 року у Маньківському спортивному комплексі був проведений «Футбольний турнір пам’яті Чемінави М.В.»,  футболіста та видатного тренера Маньківщини, якого знали і пам’ятають навіть за межами нашої області. У змаганнях приймали участь футбольні команди декількох поколінь, які тренував Михайло Чемінава, та команда Маньківської ДЮСШ, яку підготували вже його  вихованці та ті, з ким він починав свою тренерську діяльність - Очерет Олег Миколайович, директор Маньківської ДЮСШ, та тренери Олександр Бондар, Богдан Полозюк, Олександр Поліщук.

12:19 27.06.2023

Звернення Президента України

Звернення Президента України

Бажаю здоровʼя, шановні українці, шановні українки! Сьогодні – фронт. Донеччина, Запоріжжя. Наші воїни, наші передові позиції, напрямки активних дій на фронті. Сьогодні на всіх напрямках у наших воїнів було просування вперед, і це щасливий день. Я побажав хлопцям більше таких днів.

09:18 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень