A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДФРР у Дії: Громадяни отримають можливість самостійно обирати проекти розвитку власних регіонів

ДФРР у Дії: Громадяни отримають можливість самостійно обирати проекти розвитку власних регіонів

Верховна Рада України ухвалила в другому читанні законопроект №9165. Він надає громадянам України можливість самостійно обирати в Дії проекти розвитку власних регіонів, які будуть профінансовані з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

08:36 30.06.2023

Для відновлення енергосектору України розпочинає роботу Фонд зелених інновацій «InnovateUkraine»

Для відновлення енергосектору України розпочинає роботу Фонд зелених інновацій «InnovateUkraine»

За тиждень після підписання Меморандуму про Енергетичне партнерство між Міністерством енергетики України та Міністерством закордонних справ Великої Британії, яке відбулося в межах Конференції з відновлення України у Лондоні, розпочинається реалізація перших проектів. Зокрема, відбулася онлайн-презентація Фонду у сфері зелених інновацій «InnovateUkraine». Його створення передбачене домовленостями, підписаними Міністром енергетики Германом Галущенком та Державним міністром з питань Європи МЗС Великої Британії Лео Докерті.

08:33 30.06.2023

У Дії можна буде змінити місце проживання

У Дії можна буде змінити місце проживання

Найближчим часом у Дії запустять одну з найочікуваніших послуг серед українців — зміна місця проживання.  Спочатку сервіс буде доступний для жінок та дітей. Долучитися до бета-тесту можна за посиланням. На початку повномасштабної війни окремі держреєстри не працювали задля додаткового захисту даних українців. Відповідно послуга Зміна місця проживання також була призупинена. Українцям доводилося особисто звертатися до ЦНАП чи органів реєстрації, щоб змінити місце проживання.

08:25 30.06.2023

Звернення Президента Володимира Зеленського

Звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці! Закінчую день у Верховній Раді – зустріч із нашим спікером Русланом Стефанчуком. Працюємо. А тепер звіт за цей день, насичений день. Дуже довгий.

08:21 30.06.2023

Вітаємо з ювілеєм старосту Поминицького старостинського округу Ларису КОНЦЕБУ!

Вітаємо з ювілеєм старосту Поминицького старостинського округу Ларису КОНЦЕБУ!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають  старосту Поминицького старостинського округу Ларису КОНЦЕБУ – з ювілеєм! Бажаємо мирного неба над головою, міцного здоров’я, життєвої наснаги, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

08:11 30.06.2023

Два потужних генератора для потреб Уманщини!

Два потужних генератора для потреб Уманщини!

У співпраці Уманська районна державна адміністрація з Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України вдалося залучити генератори потужністю понад 100 кВт, які забезпечать безперебійне функціонування об'єктів критичної інфраструктури Уманщини.

08:06 30.06.2023

РАДІАЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА:  як діяти у випадку загрози

РАДІАЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА: як діяти у випадку загрози

Радіаційна аварія – подія, внаслідок якої втрачено контроль над ядерною установкою, джерелом іонізуючого випромінювання, і яка призводить або може призвести до радіаційного впливу на людей та навколишнє природне середовище, що перевищує допустимі межі, встановлені нормами, правилами і стандартами з безпеки (ст. 1 Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» від 08.02.1995).

15:44 29.06.2023

Пліч-о-пліч: Черкащина доправила на Херсонщину черговий вантаж підтримки

Пліч-о-пліч: Черкащина доправила на Херсонщину черговий вантаж підтримки

Черкащина із перших днів після російського теракту на Каховській ГЕС спрямовує на Херсонщину регулярні вантажі підтримки. Днями до незламної області відправили чергову допомогу. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Цього разу до сіл Високопільської громади відвезли понад 10 тонн питної води. А також потрібні медикаменти. Нині це топ-запит. – Одиниці вцілілих будинків, понівечені вулиці з усією інфраструктурою, – розповів Ігор Табурець. – На жаль, типова картина сіл Херсонщини після «руського міра» й окупації. Ми постійно перебуваємо на зв’язку із громадами, тому добре розуміємо, що саме потрібно.

12:22 29.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень