A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошується суботник з упорядкування території центрального кладовища

 Маньківська селищна територіальна  громада запрошує всіх небайдужих  мешканців селища долучитися до толоки з упорядкування території центрального кладовища. Суботник триватиме з 17.04.2023 до 21.04.2023 з 09-00 до 15-00 год. Комунальне підприємство «Комунальник-М» надає транспорт для вивезення сміття.

09:17 17.04.2023

«Сталевий кордон» готується вдарити

Цю штурмову бригаду прикордонників, як і інші підрозділи «Гвардії наступу», до майбутніх боїв готують досвідчені наставники. Один із них – «Хасид» – інструктор з потужним бойовим досвідом, який проходив службу у спецпідрозділах України та Ізраїлю. Українських бійців він тренує від перших днів війни.

08:37 17.04.2023

Вітаємо з ювілеєм головного спеціаліста відділу соціального захисту Ірину ГУЛЯЩУ!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають головного спеціаліста відділу соціального захисту  Ірину ГУЛЯЩУ  – з нагоди ювілею від Дня народження!

12:21 16.04.2023

Вітання очільника Маньківської громади Валерія ІВАСЮКА із Великодніми святами!

 Шановні маньківчани! Шановні віряни! Щиро вітаю усіх християн з найбільшим релігійним святом - Воскресінням Господнім! Це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації. Героїзму української армії. Невтомності українських волонтерів. Багатовічне українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення.

13:20 14.04.2023

Вітаємо з ювілеєм охоронника виконавчого комітету селищної ради Олександра ВЛАСЕНКА!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають охоронника виконавчого комітету селищної ради Олександра ВЛАСЕНКА  – з нагоди ювілею від  Дня народження!

12:33 14.04.2023

Вітаємо з днем народження начальника відділу фінансів, бухобліку і звітності Андрія ХИЖНЯКА!

Керівництво, виконавчий апарат та депутатський корпус Маньківської селищної територіальної громади щиро вітають начальника відділу фінансів, бухобліку і звітності Андрія ХИЖНЯКА  – з нагоди  Дня народження!

12:10 14.04.2023

Члени виконкому затвердили місцевий план основних заходів цивільного захисту на 2023 рік

13 квітня 2023 року під головуванням селищного голови Валерія Івасюка у сесійній залі Рогівського старостату відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради. На розгляд членів виконкому було винесено 15 питань. Зокрема в ході роботи було заслухано звіт начальника сектору культури та туризму, затверджено місцевий план основних заходів цивільного захисту, затверджено заходи присвячені пам`ятним датам історичних подій Другої світової війни та ін.

10:17 14.04.2023

Герої не вмирають! В Маньківці навколішки попрощалися з загиблим на війні Героєм Сергієм Назаренком

  Сьогодні минає 414-ий день війни від початку повномасштабного вторгнення, яке розпочала армія російської федерації проти України. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення так і найкращих наших воїнів, які боронили свою рідну землю від лихого ворога, який приніс розруху, смерть, нечуване  горе і сльози в усі куточки нашої багатостраждальної неньки України. 

07:49 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень